Inspirerende werkgever

Het is leuk en uitdagend om bij WEPA Nederland te werken. Ondernemerschap op alle niveaus staat hoog in het vaandel. De platte structuur zorgt ervoor dat beslissingen snel genomen worden en dat leidinggevenden en medewerkers nauw met elkaar samenwerken. De doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend.

Dat moet ook wel in een organisatie die staat of valt met de groei van haar individuele medewerkers. Zij vormen immers de schakel tot succes. Veranderingsbereidheid, de wil tot samenwerken, communicatief zijn, respect hebben voor elkaar én willen leren zijn daarbij belangrijke voorwaarden. Middels competentiemanagement is dit gewaarborgd.

Bij alles wat we doen staat veiligheid voorop. Onze medewerkers zijn zich bewust van de aanwezige risico’s en doen er alles aan zo veilig mogelijk te werken. Het structureel managen en verbeteren van de arbeidsomstandigheden is opgezet en vastgelegd volgens de ISO 45001-norm.

Mede hierdoor is het ziekteverzuim opmerkelijk laag. Goede communicatie draagt daar eveneens aan bij. Gezondheidsklachten worden door medewerker en leidinggevende besproken, waarna er in onderling overleg wordt afgesproken wat de medewerker nog wél kan doen. Zo levert iedereen een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van WEPA Nederland.