Organisatie

WEPA medewerkers

WEPA Away from Home (AfH) is de divisie van moederbedrijf WEPA Hygieneprodukten, die zich richt op de zakelijke markt. Bij AfH ontwikkelen en produceren we onderscheidende, innovatieve en duurzame merken voor de toiletruimte: Satino by WEPA en Satino Black by WEPA. Daarnaast realiseren we unieke kringloopconcepten met verantwoorde grondstoffen. We zetten afvalstromen in om er nieuwe, duurzame producten van te maken met toegevoegde waarde. De fabriek in Swalmen is daarbij een grondstoffenrotonde.
is de divisie die zich richt op de zakelijke markt. 

Op de productielocatie in Swalmen, WEPA Nederland, werken ongeveer 200 medewerkers. WEPA Nederland is één van de twaalf WEPA vestigingen van de WEPA Groep in Europa. De WEPA Groep is, van origine een middelgroot familiebedrijf gevestigd in Duitsland. Inmiddels is WEPA een internationale organisatie met ruim 3.800 medewerkers.

Bedrijfscultuur

Bij WEPA Nederland kom je terecht in een familiaire omgeving waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat. De cultuur intern is erg warm en er is sprake van een platte structuur en een laagdrempelige omgeving. Duurzaamheid en innovatie zijn twee termen die je veelal voorbij hoort komen als je een rondje door het bedrijf loopt. 'Work hard, play hard' is een quote die de werksfeer goed beschrijft

De medewerkers van WEPA zijn de sleutel tot succes. Het is leuk en uitdagend om bij WEPA te werken. Ondernemerschap op alle niveaus staat bij ons hoog in het vaandel. Veranderingsbereidheid, de wil tot samenwerken, communicatief zijn, respect hebben voor elkaar en willen leren, zijn daarbij belangrijke voorwaarden. We groeien daarin samen steeds verder, met hetzelfde doel voor ogen: duurzame en innovatieve toilethygiëneconcepten.