Mijn wensenlijst

Sponsoring

Al ruim 80 jaar bepaalt een diepgevoeld respect voor mens en milieu de bedrijfsvoering bij WEPA Nederland. In deze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen betrekken we actief al onze stakeholders, onder meer middels sponsoring. Zo leveren wij samen met hen een belangrijke bijdrage aan een duurzame ontwikkeling van de maatschappij.

We zetten sponsoring in als marketinginstrument ten behoeve van onze merken Satino en Satino Black. Als betrokken werkgever en goede buur dragen we ook graag bij aan projecten vanuit onze medewerkers of onze directe omgeving. Zo hebben we de speelplaats van basisschool de Octopus in Swalmen mogelijk gemaakt. De speelplaats – een zogenoemd Zoneparc - bestaat uit een chill-, game- en sportzone. Het is gerealiseerd door Zoneparc Foundation Nederland (ZPFN) en draagt bij aan de ontwikkeling van vaardigheden op het vlak van sport en spel. Ook stimuleert het de verantwoordelijkheid en onderlinge samenwerking van kinderen en vermindert het pestgedrag op het schoolplein.

Het Zoneparc past helemaal bij onze filosofie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: we hebben als uitgangspunt dat wij als bedrijf een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een duurzame ontwikkeling van de maatschappij. Dat houdt in dat we ervoor zorgen dat onze kinderen en kleinkinderen minimaal dezelfde mogelijkheden hebben als wij. Een veilige en prettige speelomgeving draagt daar zeker aan bij.

Sponsorverzoeken worden getoetst aan het sponsorbeleid.