Schakelring

 "Zorg blij met bijzondere concept BriQ XXL"

Woonzorgcentrum Spoorwiel is de negende locatie van de Brabantse zorginstelling Schakelring in Waalwijk. De nieuwbouw is gerealiseerd volgens de laatste ideeën over zorg voor ouderen.

De mindervalidentoiletten zijn voorzien van het Satino Black BriQ XXL concept. Ook de toiletten van de afdeling somatische verpleeghuiszorg zijn ingericht met het extra grote formaat gevouwen toiletpapier en de bijbehorende dispensers. Annemargriet van Teeseling-van den Berg, teamleider Facilitair:

“Wij zijn altijd nieuwsgierig naar innovatie in de zorg en het Satino Black BriQ XXL concept is hier een mooi voorbeeld van. Na de presentatie bij Satino Black in Swalmen wilden onze verzorgers dit extra brede toiletpapier heel graag uitproberen. De uitkomsten zijn louter positief: de verzorgers hebben meer houvast en gebruiken minder toiletpapier. Daarbij past een vel XXL precies op de bodem van een steek en dat is heel praktisch. De keuze voor BriQ XXL was dus snel gemaakt.

Satino Black wordt geleverd door Ological uit het nabijgelegen Hoeven. We werken zoveel mogelijk samen met leveranciers uit de regio. Zo stimuleren we de lokale  economie en zijn zuinig in transport. Duurzaamheid is in alles wat we doen een belangrijke factor. We werken bijvoorbeeld ook met mensen die een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt. Satino Black past prima in ons duurzaamheidbeleid. Het is Cradle to Cradle gecertificeerd en wordt CO2-neutraal geproduceerd. Dat spreekt ons enorm aan.” un:yes'>  hebben gedaan.“ etjes verplicht, ook voor bezoekers. In de toiletruimtes is hygiëne natuurlijk vanzelfsprekend. Satino Black past daar perfect bij. We ontvangen lovende reacties op onze keuze voor het merk, ook van de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf: zij werken er graag mee. Dat is voor ons een belangrijk signaal dat we voor een uitstekend merk hebben gekozen. We zijn er heel blij mee.“­­