Golden Tulip, Westduin

"Golden Tulip Westduin kiest bewust voor Satino Black BriQ."

Het Golden Tulip strandhotel in het Zeeuwse Westduin heeft een sport van MVO gemaakt. Satino Black is stevig verankerd in het duurzaamheidsbeleid van het familiehotel.  Want het verhaal achter Satino Black klopt aan alle kanten, dat wekt vertrouwen.

Al sinds een paar jaar zijn de toiletinrichtingen van de 116 hotelkamers ingericht met Satino Black. Onlangs heeft de directie besloten om er de Satino Black BriQ dispenserlijn aan toe te voegen. Er is een begin gemaakt met 22 hotelkamers, de rest volgt later. Directeur/eigenaar Eef Izeboud:

’’BriQ is compact en past heel goed in het hotelwezen. Daar doen we onze gasten beslist een plezier mee, maar ook onze kamermeisjes want zij hoeven geen halve toiletrollen meer weg te gooien. De dispensers zijn heel makkelijk bij te vullen. Ik ben blij dat ik Satino Black op mijn weg heb gevonden, want het verhaal is goed en de uitstraling ook.

In mijn eerste contacten heb ik van WEPA Nederland een nietmachine cadeau gekregen die kon nieten zonder nietjes. Kun je je dat voorstellen? Een nietapparaat zonder nietjes. Dat zegt eigenlijk alles over het bedrijf. WEPA Nederland is innovatief en produceert hartstikke schoon. Met zo’n bedrijf doe ik graag zaken.

Ons familiehotel, schitterend gelegen aan de duinen, wil ik later graag netjes achterlaten voor mijn kleinkinderen. Dat kan alleen als we zorgvuldig met materialen en mensen omgaan. People, Planet, Profit! Het is inmiddels sport geworden om telkens nieuwe stappen te zetten zoals we nu ook weer met de BriQ  hebben gedaan.“ etjes verplicht, ook voor bezoekers. In de toiletruimtes is hygiëne natuurlijk vanzelfsprekend. Satino Black past daar perfect bij. We ontvangen lovende reacties op onze keuze voor het merk, ook van de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf: zij werken er graag mee. Dat is voor ons een belangrijk signaal dat we voor een uitstekend merk hebben gekozen. We zijn er heel blij mee.“­­