Vayamundo

 "Satino Black als sociaal statement."

Vakantieclub Vayamundo uit België – met clubs in Oostende en in Houffalize – werkt met leveranciers die duurzaamheid omarmen. Vayamundo is nauw begaan met de mens, de natuur en het milieu. En verlangt hetzelfde commitment van haar partners. In Satino Black heeft Vayamundo een duurzame oplossing gevonden voor haar toiletinrichtingen.

Alle openbare toiletinrichtingen en ook de kamers van de Belgische vakantieclubs zijn daarom ingericht met Satino Black. Het wordt geleverd door King Belgium uit Genval. Hoofd Inkoop Gino Vermeersch:

„Van oudsher liggen onze roots in de vakbond. Sociaal toerisme was vroeger - en is nog steeds - ons devies. Het is derhalve niet vreemd dat de mens in onze clubs centraal staat. Dat geldt op de eerste plaats natuurlijk voor de mens die onze organisatie bezoekt, onze gasten, maar ook de mens in algemene zin. Wij willen goed doen voor de mens en hebben aandacht voor natuur en milieu. In België willen wij in onze sector een statement maken met ons duurzaamheidsbeleid en in de toekomst zelfs nog grotere stappen zetten. Er liggen nog voldoende uitdagingen.

In al onze openbare toiletten is de complete Satino Black lijn terug te vinden en op de kamers het toiletpapier van Satino Black. We hebben daartoe een langdurig contract afgesloten. Onze samenwerking met leveranciers gaat evenwel verder. Leveranciers van duurzame producten kunnen partners van Vayamundo worden waarbij we op constructieve basis in gesprek gaan om elkaar te versterken. Wij gaan daarin best ver. En dat mag ook, want we hebben een verplichting naar onze planeet en onze kinderen.“