Le Petit Café, Hamburg

"Pioniersrol voor duurzaam concept in Duitse Horeca."

De binnenstad van Braunschweig in de Duitse deelstaat Nedersaksen is sinds kort een trendy koffiebar rijker. In Le Petit Café zijn vele soorten en smaken koffie te koop, waaronder Nespresso. De toiletten zijn ingericht met Satino Black.

Eigenaar Dimitrios Dengalis heeft daar heel bewust voor gekozen. Vanwege het duurzame karakter, maar vooral vanwege het moderne en strakke design. Hij werd op het merk geattendeerd door groothandelsbedrijf Keerl uit Hannover en was direct verkocht.

„De zorg om het milieu is me veel waard, want ik heb kinderen die ik in een gezonde wereld wil laten opgroeien. In Satino Black hebben we dé perfecte oplossing voor onze toiletinrichtingen gevonden. Het is een duurzaam concept waaraan ik me graag verbind en dat ik enthousiast wil uitdragen.

Eerlijk gezegd is het moderne design van Satino Black voor ons net zo belangrijk. Le Petit Café is een eigentijdse zaak met een stijlvolle uitstraling en daarbij hoort een strakke toiletinrichting die onze klanten de service en rust biedt die ze verwachten. De lijn van Satino Black voldoet perfect aan hun wensen. Het is prettig dat in Satino Black duurzaamheid en design hand in hand gaan. Dat geeft beslist meerwaarde aan het concept.

Het is een leuke bijkomstigheid dat ik een pioniersrol vervul. Le Petit Café is het eerste Nespresso café in Braunschweig en het is een van de eerste horecagelegenheden in Duitsland met Satino Black op het toilet. Dat geeft een goed gevoel.“