Europastry, Oldenzaal

Bij Europastry in Oldenzaal rollen 30.000 donuts per uur van de band. De firma is in Spanje marktleider in diepgevroren bakkerijproducten en wil vanuit Nederland doorbreken in Noord-Europa. In alle toilet- en kleedruimtes van het gloednieuwe bedrijfspand  hangt Satino Black. 

De organsiatie heeft een internationaal karakter; er zijn vestigingen in Barcelona, Madrid, Lissabon, Istanbul en New York. Voor plant manager Cor Brookhuis waren duurzaamheid en het design doorslaggevend in de keuze voor Satino Black:

„Onze leverancier Carel Lurvink heeft ons op Satino Black gewezen. Dat hoefde eigenlijk niet eens, want ik kende het merk al. Wat ik bijzonder prettig vind aan Satino Black is dat de diverse producten prima bij elkaar passen. De handdoekrolhouder, de zeepdispenser, de dameshygiënebox, ze sluiten qua design uitstekend bij elkaar aan. Het is een hartstikke strakke en moderne range.

We hebben nog even overwogen om Satino Black alleen op kantoor in te zetten, maar die gedachte hebben we meteen weer verworpen. Waarom zouden we in de productiehal met minder genoegen nemen? Als we kiezen voor duurzaam, dan doen we dat bedrijfsbreed! 

In de voedselverwerkende industrie wordt hygiëne met hoofdletters geschreven. Zo zijn haarnetjes verplicht, ook voor bezoekers. In de toiletruimtes is hygiëne natuurlijk vanzelfsprekend. Satino Black past daar perfect bij. We ontvangen lovende reacties op onze keuze voor het merk, ook van de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf: zij werken er graag mee. Dat is voor ons een belangrijk signaal dat we voor een uitstekend merk hebben gekozen. We zijn er heel blij mee.“­­