Duurzaam ontzorgd in servicemodel

Persoonlijk advies

Voor de overstap ontvang je van ons een op maat gemaakt voorstel voor de inrichting van de toiletruimtes met Satino Black, eventueel aangevuld met specifieke services.
Wij zorgen ervoor dat de toiletten volgens de nieuwe standaard worden ingericht en geserviced.

Montageservice
De montage van de nieuwe toiletinrichting kunnen wij volledig uit handen nemen. Dat begint desgewenst met demontage van de huidige dispensers en inzameling voor hergebruik, gevolgd door montage van de Satino Black dispensers. Wij dragen zorg voor een professionele plaatsing van de Satino Black inrichting en laten de ruimtes netjes en klaar voor gebruik achter.

Damesverbandservice
Binnen het servicemodel kun je ook kiezen voor de damesverbandservice. Op professionele wijze worden Satino Black damesverbandcontainers periodiek geledigd en gereinigd. Om onnodige vervoersbewegingen te voorkomen worden de hygiƫnezakken gewisseld en niet de gehele bak.

Kringloopsluiting vertrouwelijk papier
Door je eigen kantoorpapier-afval aan te laten leveren in onze fabriek in Swalmen, houden we gebruikt papier in de regio en voorkomen we daarmee onnodige milieubelasting. Wij verwerken het gebruikte kantoorpapier tot Satino Black hygiƫnepapier dat vervolgens wordt terug geleverd voor gebruik. Zo sluiten we lokaal de kringloop, sparen we het milieu en nemen wij gezamenlijk verantwoordelijkheid voor het afval- en grondstofprobleem

Communicatieondersteuning
Wanneer je kiest voor Satino Black kun je gebruikers informeren over deze duurzame keuze. Satino Black kan hierin ondersteunen. Van communicatie tijdens de montageperiode, het informeren van medewerkers of bezoekers, tot storytelling op het toilet. 
Er zijn een aantal standaard communicatiemiddelen beschikbaar en in overleg kunnen ook maatwerk communicatiemiddelen opgesteld worden.