Satino Black

Ontdek de nieuwe standaard!

Nog nooit was een toilethygiëne-oplossing zo revolutionair als Satino Black. Hoogwaardige kwaliteit, modern design én de absolute top op het gebied van duurzaamheid. Een combinatie die Satino Black uniek maakt. De circulaire eigenschappen zijn een statement binnen de branche. En daarmee is Satino Black de nieuwe standaard. Ontdek die nieuwe standaard, ga voor maximale duurzaamheid en maak je toiletruimte volledig circulair.

Satino Black betekent een geweldige stap in een tijd vol kansen en mogelijkheden. Waarin we ons behalve voor kwalitatief hoogwaardige producten ook inspannen voor een beter milieu. Waarin we afval minimaliseren en liever nog tot nul reduceren. Omdat we het vooral beter willen doen in plaats van minder slecht. Die ene stap zetten waarmee we op het gebied van duurzaamheid niet slechts een achterstand inlopen, maar op voorsprong komen. Met Satino Black zet je die stap en bereik je die voorsprong.

  • Compleet en functioneel
  • Prachtig design
  • Klasse apart in duurzaamheid

Duurzaam ontzorgd

De nieuwe standaard groeit door. Door mee te denken, te inspireren en te ontzorgen. In een modulair servicemodel kies jij waar de standaard voor jou begint. Satino Black laat je zien hoe je de lat hoger kunt leggen en door flexibele samenwerking toch totaal ontzorgd kunt blijven.

FSC, Ecolabel

Een greep uit het Satino Black assortiment

Unieke Satino Black toiletbeleving

Met Satino Black heb je een complete en functionele toilethygiëne-oplossing. Een totaalconcept inclusief hygiënepapier, dispensers, zepen, alcoholgel, toiletbrilreiniger en diverse accessoires zoals een Satino Black toiletborstel en kledinghaakje. De duurzame kwaliteit van Satino Black is beproefd. Maximaal comfort en perfecte hygiëne zijn gegarandeerd. 

Sta je voor de keuze van een complete (her)inrichting van je toiletruimten, dan ben je met Satino Black verzekerd van bewezen kwaliteit. En van een totaaloplossing die bijdraagt aan de duurzame ambities van je bedrijf.

Bekijk het Satino Black assortiment en ervaar het zelf.

Haal klasse in huis!

Met Satino Black haal je klasse in huis. Op het gebied van design en uitstraling. De matte uitvoering van de dispensers maakt de lijn ingetogen elegant.  En dat is de klasse van Satino Black. Satino Black geeft je toiletruimte een authentieke en stijlvolle uitstraling. Het zorgt voor een totaalbeleving. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd en bovendien duurzaam ontworpen en geproduceerd.
Duurzaam is innovatiever, maar duurzaam is ook mooier. In alle opzichten. Word een trendsetter en geef met dit eigentijdse concept blijk van je gevoel voor kwaliteit en stijl. Een prachtig visitekaartje. 

Internationale designprijzen

Satino Black toiletpapier, handdoekpapier, alcoholgel, zeep en dispensers zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Als eerste. Wereldwijd. En Satino Black hygiënepapier haalde de internationale WWF Paper Award binnen.

Ook de verpakkingen zijn bekroond. Het stijlvolle ontwerp leverde Satino Black de prestigieuze internationale designprijzen Pentaward en Red Dot Award op.